Полиса

Полиса на приватност

Ова полиса на приватност објаснува кој податоци ги собира Threemode, било екплицитно предадени од вас или автоматски собрани, и за кој причини. Со користење на threemode.com вие се согласувате со овие правила, доколку не се согласувате со овие правила не смеете да ја користите threemode.com.

Информациите што ги собираме се користат за унапредување на сервисот, и ќе бидат користени во согласност со законските регулативи и овај документ.

Ние го здржуваме правото да правиме промени на овај документ, проверувајте ја ова страна повремено за да знаете за било какви промени.

Мислења (на производи)

Кога посетителите ќе остават мислење на страната собираме податоците кој се наведени во формата за мислења, притоа и IP адресата на посетителот и каков пребрувач користи со цел зпирање а спам. Овие податоци се складираат неодредено.

Контакт

Кога посетителите ќе не контактираат преку контакт формата собираме податоците кој се наведени во формата за контакт, притоа и IP адресата на посетителот и каков пребрувач користи со цел зпирање а спам. Овие податоци се складираат неодредено.

Колачиња

Оваа страна користи колачиња за идентификација и аналига на користење, подобрување на корисничкото искуство и зачувување на податоци измеѓу посети на страната.

Ако оставите мислење на страната можите да одберите да ви се зачуваат името, е-мејлот како колаче. Ова е со цел олеснување на корисникот да не мора да ги внесува тие податоци при секое постирање на мислење. Овие клолачиња се складираат една година.

Ако ја посетите логин страната ќе ви биде пратено привремено колаче за да се утврди дали вашиот пребарувач поддржува колачиња, кое не содржи никакви лични податоци и се брише со зтворање на пребарувачот.

Полиса за враќање

Не прифаќаме враќање на пари освен ако производот што го купивте е дефективен. Ако добиете дефективен производ, ве молиме контактирајте не на https://threemode.com/#contact и опишете кој е дефектот во производот. Можете да го вратите производот, и откако дефектот ќе биде потврден, ќе бидете известени дали сте елегебилни за враќање.

Полиса за враќање

Пакуваме и пуштаме пратки во рок од 3 работни дена, по претходно договорен начин.